Products - Plezura

Natuurlijke verwarmingspanelen voor gebruik binnenshuis

Plezura is een uniek bereik van infrarood verwarming panelen voor gebruik binnenshuis. Zij bieden een kostenefficiënte en energiebesparende alternatief voor conventionele verwarmingssystemen. De panelen zijn leverbaar in een breed scala van modellen, zodat ze kunnen worden gemonteerd in elk type ruimte, van de huiselijke omgeving tot professionele werkgebieden.

THUIS

Waar ontwerp voldoet aan comfort. Plezura creëert een aangename omgeving in elke kamer van het huis. Verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in wit en zwart, of met een spiegelend oppervlak.

OP HET WERK

Het creëren van de juiste voorwaarden voor een maximale productiviteit. . Plezura biedt kantoren, industriële werkplekken en openbare gebouwen het perfecte alternatief voor conventionele verwarmingssystemen.

GEZONDHEIDSZORG

Voldoen aan de hoogste hygiëne- en gezondheidsnormen. Plezura verwarmingspanelen zijn emissievrij, antiallergeen, en voordelig voor de gezondheid van zowel patiënten en medisch personeel.

Vier goede redenen om Plezura te kiezen

1. EEN UNIEKE WARME SENSATIE

   Maak een comfortabel en gezond milieu
 • Geniet van de warmte van de zon. Natuurlijke verwarming die de warmte direct overbrengt op mensen en objecten, het creëren van een unieke sensationele verwarming.
 • Gunstig voor uw gezondheid. Infraroodstraling stimuleert de doorbloeding en vermindert de vochtigheid in gebouwen. Minder luchtcirculatie betekent dat het ook antiallergeen is.
 • Emissie-vrij verwarming.De verwarmingspanelen zijn emissievrij, wat betekent dat ze veilig zijn te gebruiken. Volledig het risico elimineert van toxische emissies en open vuur.

2. BESPAART ENERGIE

   Een efficiëntere manier van verwarming
 • Energiebesparingen tot 50%. Infrarood verwarming verlaagt het energieverbruik tussen de 25 en 50% ten opzichte van conventionele verwarmingssystemen.
 • Goed voor uw budget. Comfortabele omgevingen worden bereikt bij veel lagere temperaturen in de ruimte, omdat de warmte direct wordt geabsorbeerd.
 • Goed voor het milieu. . Energiebesparing betekent minder uitstoot van broeikasgassen. En als groene stroom wordt gebruikt, zijn Plezura verwarmingspanelen CO2-neutraal.

BESPAART GELD

Minimale installatie- en onderhoudskosten
 • Eenvoudig te installeren. Het enige wat u hoeft te doen is het vaststellen van de panelen aan de muur of aan het plafond, en zorgen voor een elektrische aansluiting. Geen buizen, niet boren, geen schoorstenen.
 • Onderhoudsvrij. Plezura verwarmingspanelen hebben geen onderhoud nodig, omdat er geen bewegende onderdelen, geen branders, geen filters, geen brandstof, etc. nodig zijn.
 • Flexibele hergebruik.De panelen zijn gemakkelijk te verplaatsen, zodat u de panelen kan meenemen wanneer u van locatie wijzigt. Dit maakt het ook gemakkelijker om ruimtes opnieuw in te delen.

BESPAART RUIMTE

Geef jezelf meer ruimte om te wonen en te werken
 • Optimale ruimte-efficiëntie. Plezura verwarmingspanelen kunnen gemonteerd worden op muren of plafonds en hun slanke ontwerp zorgt voor extra ruimte om te wonen en te werken.
 • Past in elk type omgeving. Plezura verwarmingspanelen zijn beschikbaar in een breed scala van maten en combinaties, mengen in elk type omgeving.

U kunt zelf makkelijk de benodigde capaciteit berekenen met ons bereken-document op onze download pagina.

 • Plezura brochure (pdf - Nederlands)
 • Technische specificaties
  Plezura at home Plezura at work Natural heating Plezura panel