Products - Varmigo

Natuurlijke verwarmingspanelen voor gebruik buitenshuis

Product mededeling - binnenkort beschikbaar!

Onze natuurlijke infrarood verwarmingspanelen zijn: een veilige, energiebesparende en kosteneffectief alternatief voor conventionele buitenshuis verwarmingssystemen. De panelen zorgen direct voor een aangename en prettige sfeer op de tuin patio's en terrassen. Ze zijn ook verkrijgbaar in een mobiele versie, die comfortabele arbeidsomstandigheden creëren op bouwplaatsen of in grote productie-installaties.

Vijf goede redenen om voor onze infraroodstralers te kiezen

1. GEVOEL

 • De overdracht van rechtstreekse warmte. Natuurlijke infrarood verwarming gebruikt hetzelfde principe als de zon en straalt warmte die direct wordt opgenomen door mensen en voorwerpen.
 • Voor maximaal comfort en welzijn. Dit creëert een unieke sensationele verwarming, voelt als de warmte van de zon op je gezicht op een koude winterdag.

2. VEILIGHEID

 • Geen open vuur. Natuurlijke verwarmingspanelen maken geen gebruik van een open vlam, elimineren volledig de risico's van giftige gassen, explosies en brandwonden.

3. MILIEU

 • Maximale energie-efficiëntie. Onze infrarood verwarmingspanelen gebruiken de energie efficiënter dan conventionele terrasverwarming.
 • Vermindering CO2-uitstoot. Onze natuurlijke verwarmingspanelen worden aangedreven door elektriciteit en effectief emissie vrij. Wanneer de groene elektriciteit wordt gebruikt, kunnen ze worden beschouwd als CO2-neutraal.

4. BEGROTING

 • Energiebesparingen tot 50%. Infrarood verwarming vermindert het energieverbruik tussen de 25 en 50% ten opzichte van conventionele verwarmingssystemen. En dat is heel goed nieuws voor uw budget.
 • Onderhoudsvrij. Varmigo panelen hebben geen onderhoud nodig, omdat er geen bewegende onderdelen, geen branders, geen filters, geen brandstof, etc. nodig zijn.

5. FLEXIBILITEIT

 • Mobiel, net als jij. Onze Varmigo panelen zijn beschikbaar in een mobiele versie. De beweegbare voet brengt de warmte naar de exacte plek waar je hem nodig hebt.
 • Past in elk type omgeving. Onze panelen zijn een discrete aanwezigheid en de mixt perfect in elk type omgeving. Ze zijn beschikbaar in een breed scala van modellen, maten en modellen.

Een unieke sensationele verwarming...

... altijd en overal

THUIS

Geniet van uw tuin - ongeacht het seizoen. Onze Varmigo panelen creëren een comfortabele en aangename sfeer op uw terras elk moment van het jaar. In het gezelschap van vrienden tijdens een lange koele zomeravond of gewoon genieten van een mooie winterse dag? Uw tuin is altijd een aangename omgeving.

OP HET WERK

Werk in comfortabele omstandigheden - te allen tijde. Onze mobiele panelen begeleiden u op al uw buitenactiviteiten. Ze bieden prettige werkomstandigheden voor een breed scala van professionele activiteiten, met inbegrip van bouwplaatsen en grote productie-installaties.

BARS EN RESTAURANTS

Ervaar het buiten ambiance - het hele jaar lang. Onze Varmigo panelen bieden bars en restaurants een veilige en kostenefficiënt alternatief voor gas kachels, waarvan vele al zijn verboden in veel landen over de hele wereld. De glazen oppervlak van de panelen kunnen ook worden gebruikt voor publicitaire doeleinden of het beeldscherm.
 • Varmigo brochure (pdf - Nederlands)

 • Varmigo Heater Powerpoint presentatie (ppt - English)

  Varmigo specifications

  Model

  Dimension
  mm

  Weight
  Kg

  kW

  Print

  On/off
  Switch

   

  Basic:

  500 x 830

  13

  2,6

  No

  Yes

   

  Standard:

  500 x 830

  13

  2,6

  Yes

  Yes

   

  Varmigo Small specifications

  Model

  Dimensions
  mm

  Weight
  kg

  kW

  Print

  On/off
  Switch

   

  Basic:

  300 x 830

  8 kg

  1,5

  No

  Yes

   

  Standard:

  300 x 830

  8 kg

  1,5

  Yes

  Yes

   

  Varmigo heating Varmigo heating Sunset Varmigo heating Varmigo heating
  Varmigo heating Varmigo heating